• Free shipping in Finland to orders over 100€!

Blog

Semi Fantti -lipas täydentää suositun tuotesarjan

Fanttisarja_Maxi_Semi_Medi

Asiakkaiden toiveita kuunneltiin:
SEMI FANTTI -SÄÄSTÖLIPAS TÄYDENTÄÄ PALASETIN SUOSITUN TUOTESARJAN

Palasetin Fantti-säästölipasperhe on laajentunut asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Uusi Semi Fantti yhdistää tyylin ja käytännöllisyyden sopivan kompaktiin kokoon, ja tarjoaa näin täydellisen lisän jo entuudestaan suosittuun tuotesarjaan. Semi Fantista on tarjolla jopa kymmenen värivaihtoehtoa, ja se sopii niin persoonalliseksi sisustuselementiksi kuin klassiseksi säästölippaaksi.

Fantti-lippaiden tarina alkoi jo vuonna 1973 pienikokoisen Medi Fantin lanseerauksella, ja vuonna 1975 perheeseen liittyi isoveli Maxi Fantti. Yli 50 vuotta kestänyt menestystarina jatkuu nyt Semi Fantilla, joka yhdistää perinteet, käytännöllisyyden ja ajattoman muotoilun. Alun perin pankkien käyttöön suunniteltu Fantti-lipas on valloittanut myös sisustuksen ystävät, ja nykyään Fantti-lippailla on vahva jalansija kansainvälisillä markkinoilla.

Kaikki Fantti-säästölippaat valmistetaan laadukkaasti ja vastuullisesti Plastep Oy:n tehtaalla Kuortissa, ja niille on myönnetty arvostettu Avainlippumerkki. Valmistuksessa käytetään elintarvikekelpoista ja BPA-vapaata materiaalia, ja lippaat ovat kierrätettävissä energiajätteessä.
Lippaat toimitetaan avaimen kanssa.

Fantti-lippaita on saatavilla verkkokaupassamme (www.palaset.com) sekä useiden jälleenmyyjiemme kautta ympäri Suomen (www.palaset.com/jalleenmyyjat).