Toimitusehdot

Toimitusehdot

Toimitamme tilaamasi tuotteet noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi. Tilaus voidaan tarvittaessa jakaa useampaan lähetykseen. Tuotteiden voimassaolevat myyntihinnat näkyvät kaupan sivuilla ja kaikki hinnat ovat euroina. Mikäli et nouda lähetystä, sitä säilytetään Schenkerin noutopisteessä 7 päivää, jonka jälkeen lähetys palautuu meille. Lähetyksen saapumisesta ilmoitetaan yhden kerran saapumisilmoituksella. Lähetyksen noutamatta jättäminen ei pura tehtyä etämyyntisopimusta. Schenkerin noutopisteestä noutamatta jääneet lähetykset palautuvat lähettäjälle ja niistä peritään 15 euron lisämaksu. Tällaisessa tapauksessa etämyyntisopimus raukeaa ja suoritukset palautetaan vähennettynä 15 eurolla. Tilaus voidaan myös lähettää Sinulle uudelleen kun olet maksanut 15 euron maksun ja uudelleen lähettämisen toimituskulut 12,40 euroa

Saat toimituksen mukana tilausvahvistuksen, joka toimii kuittina ostoksestasi sekä mahdollisena takuutodistuksena.

Maksutavat

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Vaihto- ja palautusoikeus

Vaihto- ja palautusoikeus
Haluamme Sinun olevan tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin! Olemme pyrkineet antamaan Sinulle mahdollisimman paljon tietoa tuotteista sivuillamme, jotta saisit mahdollisimman hyvän kuvan kustakin tuotteesta. Jos tuote ei kuitenkaan vastaa odotuksiasi on kaikilla tilaamillasi tuotteilla 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen pitää kuitenkin olla käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Vaihto tai palautus postitse:

Täyttäkää ja palauttakaa palautuslomake tuotteiden mukana. Lomakkeen täyttämisen jälkeen voit viedä paketin lähimpään postin toimipisteeseen. Lataa ja tulosta palautuslomake TÄSTÄ.

Mainitse Postissa sopimusnumeromme 605250 ja pyydä asiakaspalautusta.

Ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla (palaset@plastep.fi), jos haluatte palautettujen tuotteiden tilalle korvaavat tuotteet.

Käytä postissa tavallisen pakettikortin sijasta ASIAKASPALAUTUS -osoitekorttia ja liitä palautuslomake mukaan.
Palautuksen voi jättää postin kuljetettavaksi maksutta osoitteella:

Asiakaspalautus
Sopimusnumero 605250
Plastep Oy
Kutomakuja 2
19410 Kuortti

Muista merkitä tilinumerosi! Yksi osa kortista jää sinulle kuitiksi palautuksesta. Plastep Oy maksaa toimituskulut. Vaihtojen ja palautusten käsittely kestää noin 2-3 viikkoa.

Lisätietoja

Plastep Oy, Kutomakuja 2, 19410 Kuortti, Puhelin 029 0009137, sähköposti palaset@plastep.fi
Kaikki oikeudet pidetään.