• Ilmaiset toimituskulut kotimaahan yli 100€ tilauksiin!

Tuote-osasto:

Plastep – muovituotannon laaja-alainen erikoisosaaja

Pertunmaan Kuortissa valmistuu myös tuotemerkkien klassikko – Palaset.

Valmistamme ja markkinoimme suomalaisia muovituotteita koti- ja toimistokäyttöön sekä liike- että asiakaslahjoiksi. Tuotteidemme muotoilusta ovat alusta asti vastanneet kotimaiset ja ulkomaiset tunnetut muotoilijat. Ristomatti Ratian suunnittelemien Palaset Desktop -tuotteiden ajattomat ja yksinkertaiset muodot viehättävät kotimaassa sekä maailmalla vuosikymmenestä toiseen.

Palaset tuoteperhe

Palaset -tuoteperheen Desktop -tuotteet ovat suunniteltu säilyttämiseen sekä järjestyksen ylläpitoon niin kotona kuin toimistossakin. Tuoteperheeseen kuuluvat myös värikkäät vaateripustimet, jotka kestävät käytössä vaativissakin kohteissa. Palaset -tuoteperheen säästölippaat ovat kaunis sisustuselementti kotona ja toimivat myös mukavina  liikelahjoina sekä kampanjatuotteina – valikoimasta löytyy myös kätevä keräyslipas. Valmistamme lisäksi kestävät ja kauniit ostoskorit myymälä- ja kotikäyttöön.

Palaset -tuotteiden jälleenmyyjät

Palaset-tuotteita saat kotimaan tavarataloista ja marketeista, kirjakaupoista, muovialan erikoisliikkeistä sekä verkkokaupastamme.

Yli 60%:ia valmistamistamme Palaset -tuotteista menee vientiin. Jälleenmyyjiämme ulkomailla ovat muun muassa The Container Store (USA), Modulor (Saksa), One More Mind Design (Ruotsi), Puddleby Inc. (Japani), Interio (Sveitsi), Habitat (U.K) sekä Habitat Design Intl (Ranska).

Räätälöityä laatua

Valmistamme muovituotteita myös asiakkaan oman tuoteidean tai tarpeen pohjalta sopimusvalmistuksena. Plast-Eezy -palvelumallimme ansiosta saat aina juuri oikeanlaisen tuotteen: Tuotesuunnittelu, muotinvalmistus, ruiskupuristus ja kokoonpano löytyvät kaikki saman katon alta.

Yrityksellemme on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu -diplomi osoituksena laadukkaasta, kestävästä, luotettavasta ja turvallisesta toiminnastamme kotimaisena teollisena valmistajana.

Tervetuloa verkkosivuillemme tutustumaan tuotteisiimme! Vastaanotamme mielellämme myös palautetta ja vastaamme kysymyksiinne.