Archives: Tuotteet

Kodin ja toimiston säilytys

Kodin ja toimiston säilytys

Palasetin ajattomat ja korkealaatuiset klassikkotuotteet tarjoavat ratkaisuja säilyttämiseen ja järjestyksen ylläpitoon monenlaisissa toimintaympäristöissä. Niin kotona, konttorissa kuin myymälöissäkin. Kaikki tuotteet ovat elintarvikekelpoisia ja valmistettu BPA-vapaasta materiaalista.
Säilytys

Säästölippaat

Säästölippaat

Palasetin laajasta lipasvalikoimasta löydät varmasti mieleisen ja sinulle sopivan säästölippaan. Ihana Maxi Norsu on myös kaunis sisustuselementti, kiva vieminen myös tupaantuliaisiin, syntymäpäiväsankarille tai liikelahjana. Valmistamme säästölippaita useissa eri väreissä ja haluamallasi painatuksella tilausmäärän ollessa vähintään 500 kappaletta. Pyydä tarjous Palaset säästölippaista omalla värilläsi ja logollasi.
Säästölippaat

Korit

Korit

Palaset-valikoimasta löytyy kestävät myymäläkorit. Koreissa on miellyttävä kantaa painaviakin tavaroita. Koreista löydät parhaimman vaihtoehdon myymälään, kotiin, mökille, veneeseen tai autoon.
Korit

Ripustimet

Ripustimet

Palaset-ripustinvalikoima tarjoaa vaihtoehtoja moneen makuun ja käyttötarkoitukseen. Ominaista kaikille Palaset-ripustimille on korkea laatu, hyvä muotoilu ja laaja värivalikoima. Ripustimet saat myös omalla painatuksellasi tilausmäärän ollessa vähintään 100 kpl.
Ripustimet

Palaset sosiaalisessa mediassa

[powr-social-feed id="422cec14_1584607265"]

Esite