• Ilmaiset toimituskulut kotimaahan yli 100€ tilauksiin!

Boksi XS/S - Kannet

Olisiko jotain yleisteksiä millä koostaa kaikkia. Suspendisse dui metus, sollicitudin eu efficitur quis, suscipit condimentum lacus. Fusce malesuada rhoncus massa. Vivamus vehicula turpis nec diam aliquam, scelerisque laoreet dolor luctus. Donec rhoncus cursus metus. Phasellus vitae aliquet dolor.

Aenean eu mauris interdum odio cursus sagittis vitae efficitur eros. Sed leo libero, varius pellentesque purus in, sodales rutrum est. Sed mollis augue vitae sodales pretium. Aenean posuere facilisis risus, in molestie lacus ullamcorper nec. Maecenas sollicitudin, ligula quis ullamcorper tristique, mauris orci lacinia metus, ut posuere purus lectus vitae odio. Phasellus malesuada sem in sem sodales dapibus.

TARJOTIN/KANSI, BOKSI XS/S

Palaset kirkas S-koon kansi/tarjotin on ajaton, korkealaatuinen ja monikäyttöinen kotimainen klassikkotuote. Se soveltuu sekä XS ja S-koon boksin kanneksi, että pieneksi tarjottimeksi tai mm. led-kynttilän alustaksi.Valmistettu elintarvikekelpoisesta, BPA-vapaasta materiaalista. Tuote voidaan hävittää energiajätteessä.

KANSI, BOKSI XS/S

Palaset S-koon kansi korkealaatuinen, kotimainen tuote. Se soveltuu XS- ja S-koon boksin kanneksi. Värit valkoinen ja musta. Valmistettu elintarvikekelpoisesta, BPA-vapaasta materiaalista. Kansi on valmistettu Suomessa ja sillä on avainlippu.

KOIVUPUINEN KANSI XS/S-KOON BOKSEIHIN

Aidosta puusta Suomessa käsityönä valmistettu laadukas ja kestävä koivusta valmistettu kansi XS- ja S-koon boksiin. Kansi on käsiteltävissä halutessa Osmo-vahalla tai vastaavalla.

Huom! Ei sovellu S koon U-boksin kanneksi.