• Ilmaiset toimituskulut kotimaahan yli 100€ tilauksiin!

Palalipas

Ristomatti Ratian legendaarinen palalipas on vetolaatikosto, joka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä. Palalipas on todellinen klassikko suomalaisessa muotoilussa – sen yksinkertainen, mutta kekseliäs muotoilu ja laadukkaat materiaalit tekevät siitä tyylikkään ja ajattoman säilytysratkaisun.

Palalippaassa yhdistyvät kaunis design ja käytännöllisyys, joten se sopii täydellisesti niin kotiin kuin työpaikallekin. Siinä on tarpeeksi tilaa erilaisille tavaroille ja se on helppo pitää järjestyksessä. Palalipas on myös erittäin kestävä, joten se kestää käyttöä ja kulutusta vuosia eteenpäin.

Tuotteen ulkomitat: 16,5 x  16,5 x 16,5 cm

Palaset palalipas on tyylikäs, korkealaatuinen ja monikäyttöinen Ristomatti Ratian suunnittelema kotimainen säilytyslaatikosto vetolaatikoilla. Se soveltuu mm. meikkien, korujen, hiuspinnien, kynien, laskujen tai vaikka T-pussien säilytykseen niin kotona kuin toimistolla. Palalipas on myös pinottavissa päällekkäin, jolloin säästät tilaa. Valmistettu elintarvikekelpoisesta, BPA-vapaasta materiaalista. Tuote voidaan kierrättää energiajätteessä.